İlgi alanlarım

 

 

 

Merhabalar, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin, tarafıma tahsis ettiği blog sayfasını görüntülüyorsunuz. Doğa sporları, dalış, yamaç paraşütü ve yüzmeye ilgi duymaktayım. Doğayla iç içe aktivitelerde bulunmak beni hem rahatlatıyor, hem de fikir alemime olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum, sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum.

İşimiz gereği ve kendi zevklerim doğrultusunda güncel teknolojiyi (çocukluğumdan bu yana) takip ederim. Yenilikçi teknolojileri kullanmayı severim. Yapay zeka, bilgisayar sistemleri, akıllı telefonlar ve uygulamaları, robotik sistemler, kodlama, otomobil teknolojileri gibi konular benim için işten öte zevktir. Bu nedenle çok şükür ki, Allah tam benlik bir mesleği nasip etmiş  :).

Bunların yanında, hayatımdaki en tatlı şey olan minik kızımla vakit geçirmeye bayılırım. Onunla olmadık yerlerde çocuk gibi oynarken görebilirsiniz, sonra şaşırmayın bu bizim hoca mı diye. İkimiz de lego severiz, bol bol oyunlar oynarız. Şu dünyada herşeyden önce geldiği için başlıca ilgi alanım denilebilir.

Sizlerin de akademik hayatınızın ve sosyal medyadaki hayatınızın yanında, mutlaka ilgilendiğiniz bir hobinizin olmasını ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ederim. Bu aktiviteler deşarj olmanızı, farklı açılardan düşünebilmenizi ve kişisel gelişiminizi olumlu etkiler. Mühendislik her ne kadar matematik olsa da, içerisinde kendini ifade edebilme, sorunu analiz etme gibi durumlar olduğu için, çok okumanın faydasını göreceksiniz. Kitap okuyor olmak sizi hayatın her alanında, her zaman bir adım ileri çıkaracaktır.

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.