Yayınlar içeriğine geri dön

Uluslararası ve Ulusal Kitap/Kitap Bölümleri

C.17. Tiryakioğlu, I., Baybura, T., Özkaymak, Ç., Yılmaz, M., Uğur, M.A., Yiğit C.O., Dindar, A.A., Poyraz, F., Gülal, E.,  Sözbilir, H., Uysal, M., Akpınar B., Monitoring of the Current Tectonic Movements In Aksehir-Sultandagi Fault Zone After The February 2002 (Mw: 6.2) Earthquake, 1st Euro-Mediterranean Conference for Environmental Integration (EMCEI), 22-25 Nov. 2017 Sousse/Tunusia.

C16. Tiryakioğlu, I., Gülal, E., Solak, H.İ., Özkaymak, Ç.,  Crustal Deformation Modelling by GNSS Measurements:  Southwestern Anatolia, Turkey, 1st Euro-Mediterranean Conference for Environmental Integration (EMCEI), 22-25 Nov. 2017 Sousse/Tunusia

C15. Tiryakioğlu, I., M.A. Uğur., NETCAD Sayısal Arazi Modeli ve Eğri İşlemleri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı II içinde (s. 106-128),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2016.

C14. Tiryakioğlu, I., M.A. Uğur., NETCAD Temel Hesap İşlemleri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı II içinde (s. 82-105),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2016.

C13. Tiryakioğlu, I., M.A. Uğur., NETCAD Raster İşlemleri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı II içinde (s. 60-81),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2016.

C12. Tiryakioğlu, I., Erdoğan, S., M.A. Uğur., NETCAD Anamodül Modülü Arayüz Tanıtımı, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı II içinde (s. 34-58),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2016.

C11. Erdoğan, S., Tiryakioğlu, I., Toptaş, T.E., Yalçın., M., Temel Harita Bilgisi, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı ve Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Temellleri/Yazılım Uygulamaları, 2014.

C10. Tiryakioğlu, I., Yılmaz, M., Küresel Konumlama Sistemleri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Harita Yapımı ve Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Temellleri içinde (s. 119-138), 2014.

C9. Tiryakioğlu, I., Erdoğan, S., NETCAD Anamodül Arayüz Tanıtımı, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama I içinde (s. 160-188),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C8. Tiryakioğlu, I., Erdoğan, S., NETCAD Hesap Modülü Arayüz Tanıtımı, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama I içinde (s. 190-225),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C7. Tiryakioğlu, I., Erdoğan, S., NETCAD da Parsel Uygulamaları, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama I içinde (s. 226-251),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C6. Tiryakioğlu, I., Baybura, T., Koordinat Dönüşümleri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama I içinde (s. 252-280),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C5. Tiryakioğlu, I., Baybura, T., Raster Uygulamaları, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama I içinde (s. 282-301),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C4. Tiryakioğlu, I., Yılmaz, I., Dereli, M.A., Yalçın, M., Kartografyanın Tanımı, Tarihçsi ve Bölümeri, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama II içinde (s. 2-22),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C3. Tiryakioğlu, I., Yılmaz, I., Dereli, M.A., Yalçın, M., Kartografik Harita Tasarımı,  S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama II içinde (s. 24-41),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C2. Tiryakioğlu, I., Yılmaz, I., Dereli, M.A., Yalçın, M., Büyük Ölçekli Haritaların Çizimi, S. Erdoğan (Ed.), Bilgisayar Destekli Haritalama II içinde (s. 42-62),  Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2011.

C1. Erdogan, S., Sahin, M., Yavasoglu, H., Karaman, H., Erden, T., Bilgi, S., Ruzgar, G., Tari, E.,  Coskun, Z., Tuysuz, O., Gullu, M., Baybura, T., Tiryakioglu, I., Erdogan, O., Taktak, F.,  Gokalp, E., Boz., Y., Monitoring of Deformations Along Fethiye-Burdur Fault Zone (Turkey) with GPS, S. Fernando, ve G. Antonio (Ed.),  Geodetic Deformation Monitoring: From Geophysical to Engineering Roles içinde (s. 152-159), Springer, 2007.